Mateusz Kochanowski 0 Napisano Luty 15, 2016 Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2016 Witam, chciałem się dowiedzieć czy jest kolosalna różnica pod względem czułości między dyskiem VX4 z pustą antenką a VX ? Zastanawiam się nad VX4, ale z tego co wiem pusta antena ma mniejszą czułość. Na rzekach chyba aż tak wielkiego znaczenia to nie ma ? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper Górecki 31 Napisano Luty 15, 2016 Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2016 Antenka może nie ma największego znaczenia, ale vx4 jest bardzo korpulentny i jak dla mnie źle się prowadzi. Oczywiście tak grubą antenę jak pół palca można z powodzeniem zastosować w wartkim nurcie, ale nie spokojnie płynącej rzece. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Kochanowski 0 Napisano Luty 15, 2016 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2016 (edytowany) Łowię dyskami tylko na Warcie i Odrze więc przeznaczone na większy nurt. A VX2, używałeś może Kacper? Edytowano Luty 15, 2016 przez Mateusz Kochanowski Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper Górecki 31 Napisano Luty 15, 2016 Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2016 Tak łowię nimi tak samo często jak zwykłymi VX, niczym się nie różnią prócz antenki, kwestia gustu, dla mnie nie ma znaczenia. I tak w szybkim nurcie 90% brań obserwuje się na korpusie, a nie antence. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Kochanowski 0 Napisano Luty 15, 2016 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2016 ok w takim razie dziękuje Ci kolejny raz za radę. VX2 tak samo jak zwykłe vx'y do przerobienia mają kill? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper Górecki 31 Napisano Luty 15, 2016 Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2016 Już raz kiedyś w jednym z filmów temu poświęconych wypowiedziałem się na ten temat. Przedstawiłem tam moje argumenty. Pisanie jednoznacznie, że mają do przerobienia kil wskazywałoby na to, że producent nie wie lub nie chce wyprodukować dobrego spławika. A one są dobre tylko można je jeszcze dostosować do własnych potrzeb. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Kochanowski 0 Napisano Luty 15, 2016 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2016 OK źle to napisałem. Raz dzięki za pomoc. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty