Skocz do zawartości

regeneracja markera do odległościówli.

Polecane posty

Witam.

Sposobu naprawy nie znam gdyż mój też wysechł przez zimę, pewnie dlatego, że został w garażu (nie ogrzewanym). 

Wydaje mi się, że gdyby leżał sobie w plusowej temperaturze nic by mu się nie stało.

Dzięki kolego Tomku za link!!!

Chętnie wypróbuję tańszą wersję Sensasa ;)

Taki sam marker używam osobiście co Tomek super sprawa - fajnie by było założyć jakiś temat co do tak zwanych "zamienników" bo ja też jestem tego samego zdania co Sajo że firmy wędkarskie trochę się z nie którymi cenami rozbujały. Wiem że się znajdzie kilka osób co mnie za atakują stwierdzeniem jak mnie nie stać to niech się przestanę bawić w wyczyn no ale ludzie przebitka 300 % to już jest rozbój w biały dzień. Pozdrawiam ten biedny.

Piotr B. a czy ty wiesz że Marker Sensasa i marker który posiada Piotrek Babiarz to wyprodukowane są w tej samej fabryce w niemczech tylko ten tańszy nie ma tak znakomitej naklejki jak Sensas. :)

ps mogę się mylić co do produkcji bo firmy ewoluują i przenoszą produkcję do Chin itp. Więc jeżeli tak jest to poprawcie mnie i będę oficjalnie przepraszał przedmówcę.

Od kolegi dostałem maila, on używa nawet coś takiego:

http://www.bajbak.pl/marker-olejowy-mungyo-bialy.html

ta cena zabija ;-)

Arek będzie z nami startował w edycji 2015 trzeba będzie mu przetrzepać kosz i zobaczyć jak ten marker działa ;-)

Sam używam takiego do zaznaczania na topach gruntu, niestety przy odległościówce sprawdza się trochę gorzej- słabo z wytrzymałością farby na żyłce.

Zazwyczaj po kilku rzutach trzeba malować na nowo.

No i stało się!
Dziś łowiłem odległościówką, a wczoraj okazło się, że nie mogę znaleźć markera. Więc mazałem zwykłym korektorem z pędzelkiem - masakra, ale rekreacyjnie/treningowo dało radę.

No i zamówiłem edding 950 bo przecież za 2 razy drożej nie będę kupował tego samego w innym papierku ;-)

• 11 months later...