Dorian Pitera 2 Napisano Luty 1, 2019 Zgłoś Share Napisano Luty 1, 2019 W związku, że nie przewidziałem takiego zainteresowania eliminacjami PLWS 2019 w woj. Śląsku podjąłem decyzję o zmianie ostatniego łowiska na łowisko PAPIEROK (7.09.2019) w celu pomieszczenia wszystkich zgłoszonych drużyn. Ostatecznie zapisało się 37 (10 + 27) Zakładając, że wszystkie drużyny dokonają wpłaty eliminacje będą podzielone na 4 sektory (10, 9, 9, 9) W związku z tym nastąpi również zmiana liczenia klasyfikacji generalnej - punktami będą miejsca sektorowe drużyn a następnie waga Lista zapisanych drużyn.1. Zeus 1 (Michał Cz.) WPŁACONE 2. Team Pszczyna (Krzysztof B.) WPŁACONE 3. Team Okoń (Łukasz C.) WPŁACONE 4. Zeus 2 (Daniel R.) WPŁACONE 5. ZakupyWedkarskie.pl (Tomasz K.) WPŁACONE6. Milo Matchpro Olkusz IV (Paweł G.) WPŁACONE7. Team EXPERT Żory Studio Wrażeń (Tomasz S.) WPŁACONE8. Team Żory (Zenon S.) WPŁACONE 9. Niwka Team (Marcin D.) WPŁACONE 10. Imprezy Wędkarskie (Piotrek W.) WPŁACONE 11. Milo MatchPro III (Rafał) WPŁACONE12. Team Okoń III (Paweł R.) WPŁACONE 13. Spartacus Team Myszków (Tomasz J.) WPŁACONE14. Team Jastrzębie (Jarek S.) WPŁACONE15. PEPE Team (Piotr P.) WPŁACONE16. Team Czerwionka (Kamil. D) WPŁACONE17. Milo MatchPro Olkusz (Rafał D.) WPŁACONE18. Team Poręba (Adam O.) WPŁACONE19. Team Leszcz (Krystian K.) WPŁACONE 20. Team Silesia Rybnik (Marcin P.) WPŁACONE21. Team EXPERT Suszec (Artur P.) WPŁACONE 22. Happy Team (Tomasz B.) WPŁACONE 23. Team Częstochowa (Bartek P.) WPŁACONE 24.Team TipTop (Tomasz K.) WPŁACONE25. Team Czeladź (Wojtek R.) WPŁACONE 26. Imprezywędkarskie.pl Gliwice (Marcin T) WPŁACONE 27. Operatywni Oprawcy (Marek Ś.) WPŁACONE 28. Team Górek Śląsk (Dorian) WPŁACONE29. Śląski Górek Team (Piotr) WPŁACONE30. Team Drennan WPŁACONE 31. Team SENSAS-SKLEP.PL WPŁACONE 32. Team Okoń II WPŁACONE33. Milo MatchPro Olkusz II (Marcin) WPŁACONE34. Team Gliny Natura WPŁACONE35. Halemba WPŁACONE 36. Team Łodygowice WPŁACONE37. ImprezyWędkarskie.pl (Marcin) WPŁACONE Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian Bajgot 0 Napisano Luty 4, 2019 Zgłoś Share Napisano Luty 4, 2019 Dla zainteresowanych którzy planują starty w Robinsonie i PLWS to 7-8.09 jest finał Robinsona.... Czyli pokrywa się z datą eleininacji Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluszczRob 0 Napisano Luty 4, 2019 Zgłoś Share Napisano Luty 4, 2019 W zeszłym roku nie udało się nazbierać 24 drużyn a w tym roku 37 ekip chętnych spróbować swoich sił. Moim zdaniem jest to zasługa prowadzącego nasze województwo i zeszłorocznych bardzo równych i rybnych łowisk. Bardzo dobre jest to że prowadzący zmienia wody co powoduje napływ nowych drużyn. Mam nadzieje, że PLWS jeszcze wróci w przyszłości na mój zbiornik TAMA. Z góry składam gotowość organizacji zawodów. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenon smolka 0 Napisano Luty 15, 2019 Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2019 No i ostatecznie jest 29 drużyn!!!! Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorian Pitera 2 Napisano Luty 15, 2019 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 15, 2019 Spokojnie Zenonie, jeszcze dzisiaj wejdą wpłaty do 19:00... Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin1948 0 Napisano Luty 25, 2019 Zgłoś Share Napisano Luty 25, 2019 Mam pytanko a gdzie odbędzie się tegoroczny finał PLWS bo nigdzie nie pisze. Pozdrawiam Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty